Registrering av nytt medlemskap

1 Step 1
Medlemskap
MedlemPer måned
$
Stripe Card Placeholder
Apply

 Jeg godkjenner SmartOrgs standardvilkår og vilkår for personvern ​​

Som medlem hos InTheMixStyle får du:

1. Tilgang til en porsjon servering av dagens tilbud.
2. Rabatt på andre varer under arrangementer.
3. Bonustilbud fra samarbeidspartnere.
4. Spesialtilgang til klær på byttemarkedene.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Agregar nueva lista de reproducción

Salgsbetingelser for Inthemixstyle

1. Avtalen

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning. Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere.

2. Partene

Inthemixstyle
Olaf Schous Vei 7, 0572 Oslo
Org.nr: 930 833 967

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen.

3. Pris

Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle gebyrer, avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som Inthemixstyle før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.

4. Betalingen

Ved bestilling vil kort/Vipps blir belastet samme dag.

5. Levering

Inthemixstyle er ansvarlig for levering av kjøpte produkt, tjeneste eller abonnement. Hvis et produkt ikke kan leveres eller en tjeneste/abonnement kanselleres vil innbetalingen refunderes om ikke annet er opplyst. Betalingsgebyret refunderes ikke.

6. Angrerett/retur

En innbetaling kan kanselleres i samråd med Inthemixstyle. Ved nettsalg er det 14 dagers angrerett. Ev. returporto må om ikke annet er avtalt bekostes av kjøper.

7. Reklamasjonshåntering

Reklamasjon rettes til Inthemixstyle.

8. Personopplysninger

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er operatør. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan operatør, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at operatør og Inthemixstyle skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at operatør skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

9 Avslutning av medlemskap

Hvis du ønsker å avslutte medlemskapet ditt hos InTheMixStyle, er det enkelt og greit. Send en e-post til info@inthemixstyle.com med ditt fornavn, etternavn og e-postadresse, og skriv at du ønsker å avslutte medlemskapet ditt. Du kan gjøre dette når som helst i henhold til salgsbetingelsene som finnes på vår nettside. Husk at du alltid er velkommen til å melde deg inn igjen når du måtte ønske det.

10. Konfliktløsning

Klager rettes til Inthemixstyle innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23400500 eller www.forbrukerradet.no

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?