Carro / 0.00

No hay productos en el carrito.

Lunes, Diciembre 6, 2021

SALT- Kunst og Kulturkveld

Vi vil invitere alle til å bli med på en konsertserie med forskjellige musikere, band, artister og kunstnere, og med dette muligheten til å tilby et kulturelt alternativ i hovedstaden.

Her vil det bli presentert  2-4 opptredner for hver gang, og mulighet til 2- 4 kunstnere til å utstille for hver gang mens de musikalske innslagene skjer. Dette vil bli intime, akustiske konserter fremført hovedsakelig av musikere fra Norge som vil vise frem sin musikk i alle type sjangre. En Dj vil også være tilstede, for innslag i pausene. Alle slags sjangre er velkomne til å stille opp, og vi vil sette det sammen på best mulig måte sånn at det blir så mest mulig behagelig for alle å nyte av musikken.

Prosjektet handler hovedsakelig om å gi musikere og kunstnere et løft fra der dem er, og publikum en ny opplevelse innen kunst og kultur.

Dette vil skje på SALT, et sted hvor kunst, musikk og forskjellige uttrykk finner sted, som en viktig del av kulturlivet i Oslo året rundt.

 

PROGRAM SALT – 11 Januar

2100 : Dørene åpner

2100 – 2200 :  Djariel  åpner opp kvelden med kjempegodt humør!

2200-  0300 :  Kristian Fabrizio holder konsert

 

KRISTIAN FABRIZIO

 

Kristian Fabrizio ble født i Oslo av honduranske foreldre, og tilbrakte sin barndom og ungdomstid i Norge, Honduras og Miami. Når han vokste opp i disse forskjellige miljøene, plukket Kristian opp forskjellige stiler av musikk, og han opptrådte på show og festivaler fra en tidlig alder. Etter å ha utdannet seg innen musikk og performancekunst i Oslo, har talentet utviklet et unikt lyd og musikalsk uttrykk. Hans pop-fusjon av latin musikk, norsk folkemusikk, Motown og soul, har fanget et publikum i Norge. Han har også skrevet musikk for andre håpefulle artister under sin karriere.

 

   DJARIEL

 

 

Djariel er en norsk- chilensk Dj, som spiller alt, fra House til latin. Han mixer alt han kommer gjennom! I 2007 vant han konkurransen “Beste Latin Dj”, og har derretter spilt på utallige mange steder både i Oslo og i utlandet. Han er anerkjent som Norges beste Latin- Dj, og idag har han et eget program på en radiostasjon i Oslo hver helg. Velkommen Djariel! Vi gleder oss!

 

PROGRAM SALT-  25 Januar:

2100  : Dørene åpner

2100- 2200 : Djariel  åpner opp kvelden med kjempegodt humør!

2200- 0300 : Nils Ivar Martila åpner kvelden med bandet sitt Claymords!

 

NILS IVAR MARTILA

 

Nils Ivar Martila er vokalist i bandet Claymords, og de ble til som band i 2007. De er et veldig kjent Metal band  som noenganger også spiller akustiske konserter og de har hatt mye suksess den siste tiden rundt om i Norge.

Vi ønsker alle gutta velkommen til en akustisk “growling”- kveld på SALT i høst! Dette vil mange Rock- og Metalfans nyte godt av! Vi gleder oss!

 

PROGRAM SALT- 08 Februar

2100  : Dørene åpner

2100- 2200 : Djariel  åpner opp kvelden med kjempegodt humør!

2200- 0300 : Flexi Aukman åpner kvelden med en intimkonsert.

 

FLEXI AUKAN

 

Hauketo-rapperen er Norges fremste representant for de utsatte, innsatte og forbigåtte fra gata. På sine drøye 20 år i hiphopmiljøet har han kommet lang vei fra krim, rus og fengsel, til å være den mest høylytte og sosial-engasjerte artisten i norsk offentlighet. Han har siden 2000 og Østkantens Profeter, representert Oslos østlige og sørlige bydeler, hans seneste utgivelse Smertebehandling er sentrert omkring hjemstedet Søndre Nordstrand og viderefører tematikken med brutalt ærlige historier fra et liv i skyggene av blokkene. Dette er stemmen av gata, dette er stemmen av forstedene, dette er Flexi Aukan.

Velkommen Flexi!

 

 

PROGRAM SALT – 22 Februar

2100 : Dørene åpner

2100 – 2200 :  Djariel  åpner opp kvelden med kjempegodt humør!

2200-  0300 :  Ramon Molinet presenterer sin kunst og holder et kort foredrag.

 

RAMON MOLINET

 

Ramon Molinet er en svensk- chilensk kunstner med Arkitektur som bakgrunn og som yrke. Begge tingene driver han med på samme tid, og med tiden har Ramon Molinet fått mer og mer annerkjennelse gjennom hans malerier som uttrykker meneskeheten i seg selv. Når man ser på bildene til Ramon får man en viss følelse av en beskjed som han formidler på en veldig bra måte. Vi ønsker han velkommen for første gang her i Oslo!

 

PROGRAM SALT- 07 Mars :

2100  : Dørene åpner

2100- 2200 : Djariel  åpner opp kvelden med kjempegodt humør!

2200- 0300 : Mark Topper åpner kvelden med sine malerier.

 

MARK TOPPER

 

Mark Topper er en anerkjent artist og kunstner i underverdenen i Oslo. Han er opprinnelig fra Sverige, men flyttet til Oslo på 90- tallet. Han har drevet med forskjellige uttrykksformer innen kunst og nå driver han mest med det han liker mest: Grafitti og egne malerier. Mark Topper er kjent for mange veggmalerier rundt om i Oslo By, og til de som har en ‘frisk hukommelse’: det var han som startet med all malingen på den nå revet ‘Påfuglen’ på Grunerløkka. Heldigvis fins det bilder som kan minne oss om dette. Velkommen Mark! Det er en ære!

 

PROGRAM SALT-  23 Mars :

2100  : Dørene åpner

2100- 2200 : Djariel  åpner opp kvelden med kjempegodt humør!

2200- 0300 : Maria Antonieta Escobar

 

MARIA ANTONIETA ESCOBAR

Maria Antonieta Escobar, er en lokalt kjent kunstner bosatt i Oslo som har helt utrolige verk innen malerier! Det er helt utrolig hvor vakre maleriene hennes er! Hun er opprinnelig fra Chile, og studerte kunst på Universitet der. Med tiden har hun praktisert forskjellige typer håndverk , noen veldig sjeldne, og det hun mest er blitt forelsket i, er sine egne marionetter, som hun selv lager. Maria Antonieta maler fortsatt den dag i dag og underholder mange barn med sine selvlagde marionetter! Takk for at du kan være med oss Maria Antonieta!

 

Bienvenido nuevamente!

Inicie sesión en su cuenta a continuación

¡Crear una nueva cuenta!

Rellena los formularios abajo para registrarte.

Recupera tu contraseña

Ingrese su nombre de usuario o dirección de correo electrónico para restablecer su contraseña.

Agregar nueva lista de reproducción

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00